Ruimte voor begeleiding met Persoonsgebonden budget

Als CareSpace begeleider ben ik metgezel in jouw dagelijkse bezigheden. Dankzij meer dan 20 jaar training in meditatie, mindfulness en zelf-compassie heb ik vele handvatten geleerd in het omgaan met stress, negatieve gedachtes en angsten. Als je daarin geïnteresseerd bent, bied ik handvatten die jou kan helpen het dagelijks leven beter verdraagbaar te maken.

Omgaan met moeilijke situaties

Soms gaat het om ondersteuning bij specifieke uitdagingen. Denk dan aan het leren omgaan met een (chronische) ziekte, een (aankomende) verandering in je thuissituatie of een groot verlies.

Structuur in je week

Bij elk bezoek nemen we je week door en kijken we hoe je in verschillende situaties helder en vriendelijk kunt zijn voor jezelf en anderen. Wanneer je deze methodes over een langere periode oefent kan je merken dat je meer veerkracht, rust en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Ik ondersteun jou ook om structuur te brengen in je dagelijkse activiteiten en ben goed gezelschap in het samen ondernemen van (nieuwe) activiteiten.

Hulp bij PGB aanvraag

Als je vindt dat je begeleiding nodig hebt maar nog geen budget hebt, dan kan ik je desgewenst helpen met de aanvraag.

Annie Birken
Neem contact op met mij via annie@carespace.nl of via 06-30342059 (berichten alleen via sms of WhatsApp) voor meer vrijblijvende informatie over begeleiding.

Definitie van metgezel: "iemand die samen met je reist."

Waarbij kunnen we je ondersteunen in jouw zorg voor anderen?

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven