Deep Listening Essentials training

2-daagse training voor professionals die hun luistervaardigheden willen verdiepen

Deze ervaringsgerichte 2-daagse  Awareness-Centred Deep Listening Training (ACDLT®) biedt een unieke combinatie van elementen. Inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen worden samengebracht met training in compassie en meditatie. We gebruiken onze natuurlijke capaciteit voor lichamelijk gewaarzijn, aanwezigheid (presentie) en compassie als hulpmiddelen in het luisteren. Als deelnemer leren we ook hoe deze methode in ons werk en leven te integreren. Deelnemers geven vaak aan meer vertrouwen in hun luistervaardigheid te hebben na het volgen van deze training. Ze beschrijven de methode als zowel energiegevend als transformatief.

Awareness-Centred Deep Listening is een bruikbare methode voor professionals uit heel diverse achtergronden waar luisteren een belangrijk element is.

Deep Listening Essentials biedt een verdieping op de Deep Listening halvedag en 1-daagse training. De complete methode wordt in een 5-daagse training gegeven.

Aantal deelnemers: 12

Accreditatie

Informeer via info@carespace.nl over de mogelijkheden om accreditatie aan te vragen voor jouw beroepsgroep.

Wat deelnemers teruggeven over de training:

“Heerlijke training. Mooie sfeer. Veilig. Fijne ruimte. Fijne trainer!”

– K.  (september 2020)

“Deze training gaf me veel meer vertrouwen in het eenvoudig aanwezig zijn in plaats van in denkmodus gaan en allerlei vragen willen stellen. Ik realiseer me dat ruimte geven veel nuttiger is voor de spreker. Het luistercentrum gebruiken is een soort openbaring van hoe men er kan zijn, aanwezig en ook in contact met zichzelf.”
– Anon.

Agenda

Nog geen datum ingepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Extra informatie

Trainer(s):

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven