Deep Listening Weekend

een 2-daagse training met Chantal Bergers en Annie Birken

Deze ervaringsgerichte training is bedoeld voor professionals die hun eigen luistervaardigheden verder willen ontwikkelen.

Deelnemers beschrijven de methode als zowel energiegevend als transformatief. Je gebruikt een combinatie van lichamelijk gewaarzijn, aanwezigheid (presentie) en compassie als hulpmiddelen voor het luisteren.

Deze 2-daagse  Awareness-Centred Deep Listening Training (ACDLT®) biedt een unieke combinatie van elementen. Inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen worden samengebracht met contemplatieve training in compassie en meditatie. Als deelnemer leer je hoe deze methode in je werk en leven te integreren. Deelnemers geven vaak aan meer vertrouwen in hun luistervaardigheid te hebben na het volgen van deze training.

Awareness-Centred Deep Listening is een bruikbare methode voor professionals uit heel diverse achtergronden waar luisteren een belangrijk element is.

Deep Listening training is ook als kennismakingsworkshop en één-daagse training te volgen.  De complete methode wordt in een 5-daagse intensieve training gegeven.

Accreditatie

Informeer over de mogelijkheden om accreditatie aan te vragen voor jouw beroepsgroep.

Wat deelnemers teruggeven over de deze training:

“De oefeningen zijn heel gebruiksvriendelijk. Je kan ze in je werk als palliatief verpleegkundige heel goed gebruiken. Het is evenals een cursus “zorg voor de zorgende.” Na de cursus ben je als herladen voor je verdere leven. Het biedt de mogelijkheid om je te wapenen tegen burnout. Goede financiële investering voor werkgevers. Geweldige cursus.”
– Marianne Vidts, palliatief verpleegkundige

Agenda

13 juni t/m 14 juni 2020

Huis aan het Water

Start: 10.00 uur

Eind: 18.00 uur

€225 / €200 voor minima

Inschrijven Doneren

Extra informatie

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven