Deep Listening halvedag workshop

Voor professionele zorg- en hulpverleners

Deze ervaringsgerichte middag is bedoeld voor professionals die hun eigen luistervaardigheden verder willen ontwikkelen.

Deelnemers beschrijven de methode als zowel prettig als transformatief. Je gebruikt aanwezigheid (presentie) als een hulpmiddel voor het luisteren, zodat je écht hoort wat gecommuniceerd wordt.

De workshop is voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met luisteren. Deze introductie in de Awareness-Centred Deep Listening Training (ACDLT®) biedt een unieke combinatie van elementen. Inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen worden samengebracht met contemplatieve training in compassie en meditatie. Als deelnemer leer je hoe deze methode in je werk en leven te integreren. Deelnemers geven vaak aan meer vertrouwen in hun luistervaardigheid te hebben na het volgen van deze training.

Awareness-Centred Deep Listening is een bruikbare methode voor professionals uit heel diverse achtergronden.

Voor meer verdieping kun je de Deep Listening in één dag of de Deep Listening Essentials training volgen. De complete methode wordt in een 5-daagse training gegeven.

Accreditatie

Informeer via info@carespace.nl naar de mogelijkheden om accreditatie aan te vragen voor jouw beroepsgroep.

Wat deelnemers zeiden over de training:

“Ik denk dat deze methode heel nuttig is in mijn werk als huisarts. De vaardigheden zijn zo behulpzaam en brengen meer vreugde en kwaliteit in mijn werk. Ik leer “op te laden” na mijn werk en niet burned out te raken. Ik kan deze methode gebruiken in ieder contact als arts of in mijn privéleven.”
– Mariëtte Hamaker, huisarts

Agenda

Nog geen datum ingepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Extra informatie

Trainer(s):