Deep Listening trainingsdag

Trainingsdag voor professionele zorg- en hulpverleners

Deze ervaringsgerichte trainingsdag is bedoeld voor professionals die hun eigen luistervaardigheden verder willen ontwikkelen.

Deelnemers beschrijven de methode als zowel energiegevend als transformatief. We gebruiken een combinatie van lichamelijk gewaarzijn, aanwezigheid (presentie) en compassie als hulpmiddelen voor het luisteren.

Deze 1-daagse  Awareness-Centred Deep Listening Training (ACDLT®) biedt een unieke combinatie van elementen. Inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen worden samengebracht met training in compassie en meditatie. Als deelnemer leer je hoe deze methode in je werk en leven te integreren. Deelnemers geven vaak aan meer vertrouwen in hun luistervaardigheid te hebben na het volgen van deze training.

Awareness-Centred Deep Listening is een bruikbare methode voor professionals uit heel diverse achtergronden waar luisteren een belangrijk element is.

Deep Listening in één dag biedt een verdieping op de Deep Listening kennismakingsdag. Je kunt ook in 2 dagen de Deep Listening Essentials training volgen. De complete methode wordt in een 5-daagse training gegeven.

Accreditatie

Informeer via info@carespace.nl over de mogelijkheden om accreditatie aan te vragen voor jouw beroepsgroep.

Wat deelnemers teruggeven over de training:

“Deze training gaf me veel meer vertrouwen in het eenvoudig aanwezig zijn in plaats van in denkmodus gaan en allerlei vragen willen stellen. Ik realiseer me dat ruimte geven veel nuttiger is voor de spreker. Het luistercentrum gebruiken is een soort openbaring van hoe men er kan zijn, aanwezig en ook in contact met zichzelf.”
– Anon.

Agenda

Nog geen datum ingepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Extra informatie

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven