Onze algemene voorwaarden

Reservering en betaling

Bij aanmelding van een cursus, workshop of evenement ontvang je een bevestigingsmail met instructies voor betaling. Het is ook mogelijk om ter plekke per pin te betalen. Wij houden liever geen contant geld in huis. Boekingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling dus wij kunnen jou helaas geen plek garanderen als we van tevoren geen betaling hebben ontvangen.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverhoopt toch niet in de gelegenheid zijn om aan een cursus, workshop of evenement deel te nemen, dan hebben wij de volgende regeling: je hebt recht op een volledige terugbetaling minus 10% administratiekosten, wanneer je je 6 weken voor de cursus moet afmelden. Bij minder dan 4 weken berekenen wij 35 % en bij minder dan 1 week 75 %. Daarna zal het volledige bedrag gerekend worden. Je kunt natuurlijk ook altijd iemand in je omgeving blij maken met jouw plaats in de cursus!

Prijzen

De prijzen van alle cursussen, diensten en evenementen die staan vermeld op de website van CareSpace, in flyers en eventueel ander promotiemateriaal zijn in principe bindend. CareSpace heeft echter het recht haar prijzen te allen tijde te wijzigen.

Korting

Vaak bieden we een standaard kortingsprijs voor minima. Dit is afhankelijk van hoeveel andere deelnemers zulke plekken subsidiëren. Neem contact met ons op als je een korting wilt bespreken.
Bij evt. vroegboekkorting geldt de korting zolang de betaling is ontvangen vóór de korting deadline. Deelnemers die ná een deadline betalen dienen de reguliere prijs te betalen.

Vertrouwelijkheid

CareSpace verplicht zich tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie met betrekking tot onze klanten. Vertrouwelijke informatie is die informatie, die als zodanig wordt gedeeld met CareSpace en alle andere informatie, die redelijkerwijs als vertrouwelijk beschouwd kan worden. Gesprekken tijdens luister support en rouw supportgroepen worden altijd als persoonlijk en vertrouwelijk behandeld. Zie ook ons privacybeleid.

Intellectueel eigendom

Het auteursrecht op trainingsmateriaal berust bij de ontwikkelaars van Authentic Presence, Awareness-Centred Deep Listening Training (ACDLT®) of CareSpace zelf, tenzij een andere auteursrecht hebbende op het werk zelf is aangegeven. Een student kan alleen gegevens uit enig materiaal publiceren of vermenigvuldigen na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven