Ruimte voor training in aandacht en compassie

Ons trainingsprogramma biedt professionele zorg- en hulpverleners een praktische benadering voor zowel de emotionele als de spirituele dimensie van zorg. Onze trainingen focussen zich op:

Methodes

Tijdens onze trainingen leer je methoden als mindfulness, meditatie en compassie toe te passen waar mensen geconfronteerd zijn met ernstige of chronische ziekte, verlies en sterven. Recent wetenschappelijk onderzoek onderbouwt de kracht en effectiviteit van deze methoden. Ze ondersteunen niet alleen de relatie met de cliënt/patiënt, maar geven de zorgverlener ook handvatten om goed voor zichzelf te zorgen, geïnspireerd te blijven en niet overbelast te raken.

CareSpace biedt de trainingen van Authentic Presence en Awareness-Centred Deep Listening aan. Onze trainers zijn intensief opgeleid in deze methoden en geautoriseerd om deze trainingen te bieden.

 

"De praktische, maar diepgaande vaardigheden die door deze cursussen worden ontwikkeld, zullen uw vermogen, om efficiënt en meelevend voor uw patiënten te zorgen, radicaal verbeteren. Ze zullen ook uw passie voor uw werk als genezer verlevendigen en uw eigen welzijn bevorderen."
James Duffy - voormalig hoogleraar psychiatrie, M D Anderson Cancer Center

Wil je meer weten over wat CareSpace voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven