Ruimte voor begeleiding bij ziekte

Een chronische of ernstige ziekte kan allerlei veranderingen met zich meebrengen – in rollen, werk, sociale contacten, toekomstplannen van zowel jezelf als van je omgeving. Deze verschuivingen kunnen ervaren worden als een pijnlijk verlies, maar mogelijk ook als een verrassende periode van innerlijke groei.

Zingeving bij ziekte

Ziek zijn kan ook allerlei zingevingsvragen oproepen voor de zieke. “Wat voor zin heeft mijn leven als belangrijke delen van mijn identiteit en levensrollen wegvallen? Hoe kan ik met deze beperkingen nog van nut zijn?” Het kan confronterend zijn om zelf of als vriend of familielid te moeten worstelen met fundamentele vragen zoals deze.

Handvatten voor betekenis in het leven

Wij maken graag levensvragen bespreekbaar en bieden hierbij handvatten voor zowel mantelzorgers als mensen die leven met ziekte. We helpen je om zelf de zoektocht aan te gaan naar antwoorden en betekenis in het leven.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven