Ruimte voor effectieve communicatie

Goede zorg en ondersteuning is alleen mogelijk door goede afstemming. Dit is in het bijzonder het geval als we zieken, rouwenden of stervenden ondersteunen. Awareness-Centred Deep Listening is een zeer effectieve methode om uw luistervaardigheden te verdiepen.

Awareness-Centred Deep Listening Training

Deep Listening Training is ervaringsgericht en interactief en vindt plaats in groepen van professionele luisteraars. Deelnemers beschrijven de training vaak als plezierig en transformerend. Er wordt gebruik gemaakt van de kracht van aanwezig zijn tijdens het luisteren, zodat we echt horen wat er wordt gecommuniceerd.

Deep Listening Training onderwijst de methode van Awareness Centred Deep Listening Training (ACDLT®) die drie kernvaardigheden toepast:

  • Embodied Awareness
  • Supportive Presence
  • Compassionate Connection

ACDLT® combineert inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen met de methodologie van contemplatieve praktijken in compassie en meditatie.

Deelnemers met uiteenlopende professionele achtergronden geven aan meer vertrouwen te hebben in hun manier van luisteren na het volgen van de Deep Listening Training.

Trainingen

Awareness-Centred Deep Listening Training wordt gegeven als halve-dag, 1-daagse of 2-daagse training.

Voor de complete 5-daagse training verwijzen we u naar de trainingen van Rosamund Oliver op deeplisteningtraining.com.

Neem contact met ons op als u interesse hebt in een incompany training.

“Men moet... altijd een grote stilte met zich meedragen, waarin men zich steeds terugtrekken kan, ook temidden van het grootste gewoel en midden in het intensiefste gesprek.”
Etty Hillesum

Wil je meer weten over wat CareSpace voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven