Wij zijn een sociale onderneming!

Bij CareSpace geloven we in de kracht van een mindful en compassievolle benadering om effectieve zorg te bieden én om veerkracht te bouwen. We willen dat iedereen die voor een ander zorgt uitgerust is met de juiste vaardigheden om met ziekte, verlies en sterven om te gaan. Daarom bieden we praktijkgerichte training en begeleiding aan professionele zorg- en hulpverleners, mantelzorgers en iedereen geïnteresseerd in de zorg voor anderen.

We hebben een professioneel en ideëel doel, waarbij het belangrijker is onze diensten voor iedereen financieel haalbaar te laten zijn, dan grote winst te maken. Wij geloven in de kracht van het geven. De winst die we maken investeren we direct in het ontwikkelen en uitbreiden van het programma, zodat we nog meer kunnen betekenen voor zorggevers.

Als deelnemer kun jij ook verschil maken: Bij al onze trainingen en workshops is het mogelijkheid een plek te sponsoren voor iemand met minder financiële middelen. Zo kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de nodige ondersteuning om er voor een ander te zijn, binnen ieders reikwijdte komt.

Ons team

Annie Birken - CareSpace

Annie Birken

Chantal Berger - CareSpace

Chantal Berger

Lieke van Nood - CareSpace

Lieke van Nood

Wij werken samen met:

Rosamund Oliver

Rosamund Oliver

internationale trainer en directeur ACDLT®

Rosamund Oliver richtte in 2003 de Deep Listening Training op, die nu in 5 landen gegeven wordt. In 1996 werd ze gekwalificeerd als UKCP geregistreerde psychotherapeut in Core Process Psychotherapy. Voor meer dan tien jaar had ze een privépraktijk in Noord-Londen en werkte ze bij de NHS voor psychiatrische zorg aan ouderen Haar speciale aandacht ging hierbij uit naar de problematiek als gevolg van verlieservaring.

Ze gaf les aan psychotherapeuten aan het Karuna Institute en in Zuid-Afrika en begeleidde verpleegsters in St. Joseph Hospice bij vaardigheden in meditatie- en mindfulness. Ze initieerde ook een gevangenis-meditatieproject in Noord-Londen. Ze heeft bijna 40 jaar meditatie-instructie gegeven, gebaseerd op haar uitgebreide persoonlijke training met diverse leraren.

Kirsten DeLeo

internationale trainer in contemplatieve zorg

Kirsten is een leraar op het gebied van contemplatieve zorg en leidt cursussen, workshops en retraites over de hele wereld. Al meer dan vijfentwintig jaar begeleidt zij terminaal zieke patiënten en hun families. Zij hielp met het pionieren van “Authentic Presence”, een van de eerste  trainingsprogramma’s in contemplatieve zorg rondom het levenseinde in de Verenigde Staten. Dit programma loopt nu ook in Ierland.

Kirsten is getraind in de Hakomi benadering van psychotherapie die gebaseerd is op mindfulness en heeft zich  al meer dan twintig jaar verdiept in boeddhistische studie en beoefening, inclusief een meditatie retraite van drie jaar. 

Ze is lid van de werkgroep van het boeddhistische ministerie van de Universiteit van Harvard in de VS.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven