Ruimte voor begeleiding bij chronische ziekte

Als je langdurig ziek bent, kan het behulpzaam zijn om iemand te hebben die specifiek aandacht heeft voor de dingen die je wilt doen en bereiken in je leven. Of om te praten over hoe je om wilt gaan met de beperkingen en uitdagingen van het ziek zijn. Ik maak graag al deze thema’s bespreekbaar en denk mee over nieuwe oplossingen.

Begeleiding van volwassenen

Ik heb sinds 2019 ervaring in het begeleiden van volwassenen met ADHD, hoogfunctionerende autisme, eetstoornissen en complexe ziektebeelden die moeilijk in een reguliere gezondheidszorgsysteem passen.

Ondersteuning bij een gezond leefritme

Ik kan je ook ondersteunen om een gezond ritme in je dagelijkse activiteiten te brengen, of het nu gaat om sociale afspraken, het plannen van activiteiten of het ontwikkelen van gezonde gewoontes. Ik ben ook goed gezelschap in het samen ondernemen van (nieuwe) activiteiten en breng graag mijn muzikale en creatieve achtergrond in waar dat past.

Soms kunnen we aandacht hebben voor hoe je met verschillende situaties om kunt gaan. Hierbij kunnen mindfulness en zelf-compassie methoden behulpzaam zijn. Wanneer je deze methoden over een langere periode oefent, kan je merken dat je meer veerkracht, rust en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Langdurige ondersteuning kan ik bieden als PGB begeleider via de WMO of WLZ, maar je bent ook welkom om een paar gesprekken te houden als het gaat om een specifiek onderwerp.

Wil je meer weten over wat CareSpace voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven