Ruimte voor persoonlijke begeleiding

Als CareSpace begeleider bied ik zowel langdurige ondersteuning als begeleiding voor kortere periodes. Het kan zijn dat je door een moeilijke periode heengaat door een grote verandering of verlies. Of misschien heb je structurele ondersteuning nodig bij een chronische ziekte or beperking.

Tijdelijke ondersteuning

Soms gaat het om ondersteuning bij specifieke uitdagingen. Denk dan aan acceptatie vinden met een (chronische) ziekte, je voorbereiden op een aankomende sterven (die van jezelf of van een ander) of het afronden van onafgemaakte zaken bij een verlies.

In deze periode, hebben we gesprekken waarin we kijken naar welke zelf-reflectie en/of zelf-compassie methodes jou kunnen helpen om acceptatie, verzoening of balans te vinden. De frequentie van de afspraken is afhankelijk van jouw behoeftes.

Langdurige begeleiding

Als er meer structureel hulp nodig is kan ik je ondersteunen om een gezond ritme in je dagelijkse activiteiten te brengen. Ik ben ook goed gezelschap in het samen ondernemen van (nieuwe) activiteiten.

Soms kunnen we aandacht hebben voor hoe je met verschillende situaties om kunt gaan. Hierbij kunnen mindfulness en zelf-compassie methodes behulpzaam zijn. Wanneer je deze methodes over een langere periode oefent kan je merken dat je meer veerkracht, rust en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Deze langdurige wekelijkse begeleiding is ook mogelijk via een persoonsgebonden budget.

 

Hulp bij PGB aanvraag

Als je vindt dat je PBG begeleiding nodig hebt maar nog geen budget hebt, dan kan ik je desgewenst helpen met de aanvraag.

Annie Birken
Neem contact op met mij via annie@carespace.nl of via 06-30342059 (berichten alleen via sms of WhatsApp) voor meer vrijblijvende informatie over begeleiding.

Definitie van metgezel: "iemand die samen met je reist."

Waarbij kunnen we je ondersteunen in jouw zorg voor anderen?

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven