Ruimte voor persoonlijke begeleiding

Als PGB begeleider bied ik ook langdurige ondersteuning via de WMO of WLZ. Het kan zijn dat je door een moeilijke periode heengaat door een grote verandering of verlies. Of misschien heb je structurele ondersteuning nodig bij een chronische ziekte or beperking.

Begeleiding

Ik kan je ondersteunen om een gezond ritme in je dagelijkse activiteiten te brengen, of het nu gaat om sociale afspraken of het plannen van zinvolle activiteiten en het bereiken van persoonlijke doelen. Ik ben ook goed gezelschap in het samen ondernemen van (nieuwe) activiteiten en breng graag mijn muzikale en creatieve achtergrond in waar dat past.

Soms kunnen we aandacht hebben voor hoe je met verschillende situaties om kunt gaan. Hierbij kunnen mindfulness en zelf-compassie methodes behulpzaam zijn. Wanneer je deze methodes over een langere periode oefent kan je merken dat je meer veerkracht, rust en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Ik heb sinds 2019 ervaring in het begeleiden van volwassenen met ADHD, hoogfunctionerende autisme, eetstoornissen en complexe ziektebeelden die moeilijk in een reguliere gezondheidszorgsysteem passen.

 

Annie Birken
Neem contact op met mij via annie@carespace.nl of via 06-30342059 voor een vrijblijvend gesprek over begeleiding.

Definitie van metgezel: "iemand die samen met je reist."

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven