Ruimte voor expertise versterking

Compassie en aandacht als onderdeel van kwaliteitszorg- en hulpverlening lijkt vanzelfsprekend. Maar waar leer je deze in de praktijk te brengen? Hoe leer je omgaan met de levensvragen van patiënten/cliënten? En wat heb je zelf nodig om gezond en vitaal te blijven? CareSpace trainingen en zelfzorg retraites bieden ruimte om vaardigheden te leren en op adem te komen.

Activiteiten

Deep Listening Essentials

Deze ervaringsgerichte 2-daagse  Awareness-Centred Deep Listening Training (ACDLT®) biedt een unieke combinatie van elementen. Inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen worden samengebracht met training in compassie en meditatie. We gebruiken onze natuurlijke capaciteit voor lichamelijk gewaarzijn, aanwezigheid (presentie) en compassie als hulpmiddelen in het luisteren.

Lees verder »

Cursus ‘Aanwezig zijn’ ONLINE

Hoe maken we wezenlijk contact met onze patiënten/cliënten ondanks de beperkingen van deze tijd? Afgelopen jaar heeft ons geleerd hoe belangrijk intermenselijk contact is tussen patiënten, familie en hulp/zorgverleners. Met de uitdaging van Corona werd het duidelijk dat andere middelen nodig zijn om dat contact

Lees verder »

Self-Compassion Monthly Gathering ONLINE

We all need and deserve compassion, yet the person we can be hardest on is often ourselves. This can be especially true when we are caring for others, since we feel the focus should be on them and not on ourself. Practising self-compassion can help

Lees verder »
"Verhoging van positiviteit, optimisme, mindfulness, sensitiviteit en compassie zijn niet alleen voordelig voor de relatie met onze patiënten. Het zijn life skills die ons goed van pas komen in werk- en familierelaties en leiden tot aanzienlijke persoonlijke groei."
Dr. Robin Youngson uit Time to Care: Hoe je van je werk en je patiënten kunt houden"

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Op de hoogte blijven van onze trainingen, workshops, lezingen en andere activiteiten? Schrijf je nu in en ontvang 1x per maand een update.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met ons privacy beleid. Na inschrijving kan je je altijd weer uitschrijven